Nye ansigter i klinikken

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Fra 1. august 2019 og de næste år frem er læge Axel Thomsen være ansat i klinikken.  Forløbet er  led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin. Axel er aktuelt i klinikken én dag månedligt.

Læge Marina Elmelund Sørensen er fra 1. maj 2020 og de næste år frem atter tilknyttet i klinikken. Fra 1. maj 2020 og et halvt år frem vil hun have sin daglige gang i klinikken, herefter vil hun i en periode være i klinikken én dag månedligt. Forløbet er led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Marie Haase Juhl er fortsat ansat i klinikken som et led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.  Marie er aktuelt på barsel.

Læge Ninna Schultz Askou vil fra april 2020 og et halvt år frem atter være tilbage i klinikken. Forløbet er en del af speciallægeuddannnelsen i Almen Medicin.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.

 

 

 

 

Scroll til toppen